Gazonaanleg

Verhardingswerken te Mol

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste materialen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om de aanleg van opritten, parkeerplaatsen, terrassen, voetpaden, tuinpaden, wandelpaden of bedrijfsterreinen, wij werken met materialen van de hoogste kwaliteit en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw project duurzaam en mooi blijft, ongeacht de omstandigheden.

Er kan gewerkt worden met betonklinkers, kasseien, kleiklinkers, kiezels, megategels of grindroosters met siergrind naar keuze.

Ook de voorbereidende grondwerken in combinatie met eventueel rioleringswerken kunnen door ons uitgevoerd worden.

Diensten

Opritten en terrassen

Wij creëren functionele en esthetisch aantrekkelijke opritten en terrassen die perfect aansluiten bij uw wensen en omgeving. Van traditionele klinkers, waterdoorlatende toepassingen, kiezels of kasseien tot moderne betonoplossingen of keramische tegels, wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken. Bijhorende trappen, L-elementen of afboordingen kunnen ook door JK-Service geplaatst worden.

Parkeerplaatsen

Een goed ontworpen parkeerplaats is van essentieel belang voor een soepele verkeersstroom en een positieve eerste indruk. Wij ontwerpen en realiseren parkeeroplossingen die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Bedrijfsterreinen

Onze verhardingswerken strekken zich ook uit tot bedrijfsterreinen. Of het nu gaat om industriële bestrating of het aanleggen van laad- en loszones, wij zorgen voor een stevige basis die bestand is tegen zware belasting en intensief gebruik.

Wandelpaden en Openbare Ruimtes

Voor openbare ruimtes en wandelpaden bieden wij duurzame en veilige oplossingen. Onze materialen en ontwerpen zijn gericht op het bevorderen van toegankelijkheid en esthetiek, waardoor een uitnodigende omgeving ontstaat.

Grondwerken

Bijhorende grondwerken zoals het verwijderen van de oude verharding, het uitgraven van opritten/terrassen/paadjes, eventuele rioleringswerken, afboordingen, niveauverschillen opvangen d.m.v. het plaatsen van keer of L-elementen,… kunnen door ons uitgevoerd worden. Ook als u nadien gazon wil aanleggen, kan u bij ons terecht.

Waarom JK Service? 

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring met verhardingswerken te Mol garanderen wij een uitvoering van  hoogwaardige kwaliteit.

Maatwerk

Elk project is uniek, en wij streven ernaar om aan uw specifieke eisen en verwachtingen te voldoen met op maat gemaakte oplossingen.

Klantgericht

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal! Wij luisteren naar je wensen en streven ernaar om jouw visie om te zetten naar een uitgewerkt project.

Kwaliteitsmaterialen

Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid en een langdurige levensduur te waarborgen.