Gazonaanleg

Gazonaanleg te Geel

Een weelderig groen gazon is niet alleen een stukje natuur, maar een verlengstuk van jouw leefruimte! Wij creëren prachtige, functionele gazons die niet alleen de esthetiek van jouw buitenruimte verhogen, maar ook een oase van rust en ontspanning bieden.

Wij bieden u de keuze tussen het inzaaien van gazons, het leggen van grasmatten of het plaatsen van kunstgras, dit voor nieuwe gazons maar ook voor de heraanleg van bestaande gazons. Wij voeren onze projecten uit in zowel privétuinen, industrieterreinen, sportvelden, recreatiedomeinen,…

Of u nu kiest voor natuurlijk gras of kunstgras, wij zorgen ervoor dat uw gazon er stralend en verzorgd uitziet. Ook kunnen we u adviseren over het onderhoud van uw gazon, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Diensten

Vakkundige aanleg

Van de voorbereiding van de bodem tot het zorgvuldig inzaaien van het gras of het leggen van de grasmatten of het kunstgras, wij zorgen voor een nauwkeurige en professionele aanleg van jouw gazon . We streven naar een groen meesterwerk!

  • De voorbereidende grondwerken zoals het verwijderen van planten en struiken, nivelleren van teelaarde en het vernietigen van een eventuele bestaande gazon en onkruid, kunnen ook door ons uitgevoerd worden.
  • We frezen de bodem en indien gewenst kunnen er bodemverbeteraars worden ingewerkt om de vruchtbaarheid van de grond te verbeteren.
  • Dan is het tijd voor het inzaaien van het gazonzaad of het plaatsen van de grasmatten.
  • Bij aanleg met kunstgras zorgen wij eerst voor een gepaste onderfundering.

Duurzaam onderhoud

Een gezond gazon vereist regelmatig onderhoud. JK Service staat, indien gewenst, ook paraat voor frees- en klepelmaaiwerken.

Waarom JK Service? 

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in gazonaanleg te Geel hebben we een reputatie opgebouwd betreft vakmanschap, kwaliteit en kwantiteit.

Innovatie

We omarmen de nieuwste technieken en trends in gazonaanleg om jullie de meest moderne en beste oplossingen te bieden.

Klantgericht

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal! Wij luisteren naar je wensen en streven ernaar om jouw visie om te zetten naar een prachtig gazon.