Gazonaanleg

Grondwerken te Laakdal

JK Service is gespecialiseerd in grond- en graafwerken die we afstemmen op uw bouw- of landschapsproject te Laakdal .

Met onze jarenlange ervaring, moderne machines en een toegewijd team zorgen we ervoor dat elk project met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en gaan geen uitdaging uit de weg.

Of U nu een kleine tuinrenovatie plant of een groot industrieel project heeft, wij bij JK-Service helpen U graag verder om uw droom te verwezenlijken.

Wij maken uw grond bouwklaar. We voeren de voorbereidende grondwerken uit voor allerhande tuinprojecten of verhardingswerken, dit ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Tevens verzorgen we de rioleringswerken en plaatsen we de nodige putten zoals een regenwaterput, septische put of infiltratieput.

Het afvoeren van puin, groenafval, grond,… is voor ons geen probleem daar JK Service over haar eigen containerdienst beschikt.

Diensten

Graafwerkzaamheden

Uitgraven van opritten, zwembaden, terrassen, siervijvers, funderingen,…

Terrein vrijmaken

Grondige terreinontruiming om de grond voor te bereiden op bouw- of landschapswerkzaamheden.
Verwijderen van bomen, hagen, struiken, bestaande constructies,… kan ook door JK Service uitgevoerd worden.

Egaliseren

Het nivelleren van percelen, tuinen en parkings. Ook voor het ophogen van tuinen met zwarte teelaarde kan u bij ons terecht.

Rioleringswerken

Het leveren en plaatsen van rioleringsbuizen, regenwaterputten, drainageleidingen en infiltratieputten dit bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Keerwanden of L-elementen

Voor het opvangen van niveauverschillen kunnen we keerwanden of L-elementen plaatsen. Deze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en worden geplaatst op een gepaste onderfundering.

Afbraakwerken

Afbraak van afsluitingen, garage, tuinhuis, veranda, achterbouw, binnenuitbraak woning, bestaande tuinconstructies,… Dit ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Allerlei

  • Graven van sleuven voor het  plaatsen van buizen en putten voor nutsvoorzieningen zoals ondergrondse aansluitingen voor elektriciteitsaansluitingen, gasaansluitingen, IT toepassingen...

  • Vellen/verwijderen  van bomen, hagen, struiken,… 

  • Leveren van alle soorten steen-of betongranulaat, zanden, zavel, kiezel,...

  • Uitgraven en aanleggen van verhardingen bij nieuwbouw en renovatie

  • Aanleggen van paden en perken met dolomiet, siergrind,…

  • ...

Waarom JK Service? 

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in grondwerken hebben we een reputatie opgebouwd betreft vakmanschap, kwaliteit en kwantiteit.

Maatwerk

Grondwerken op maat te Laakdal , passend bij de specifieke eisen van uw project.

Innovatie

We omarmen de nieuwste technieken en trends in bodem- en rioleringswerken om jullie de meest moderne en beste oplossingen te bieden.

Veiligheid

We geven in elke fase prioriteit aan veiligheid en houden ons aan de veiligheidsnormen -en voorschriften.

Klantgericht

Klant tevredenheid staat bij ons centraal! Wij luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om het project uit te voeren volgens jouw wensen.